Solo

SE*Snowglobe`s Brandon Stark

Sommar med ny hage!

Solo har haft ett lugnt år då han blev chippad i mars förra året. Denna sommaren har han blivit farbror och vilat en hel del i skuggan i hagen. Nu märker vi att chippet börjar går ur då han ofta bjuder på skönsång. Planen är att para honom med Selma i höst.

Solo en kall novemberdag!

Solo ute i november 2017. Hans första kull har fått fantastiska hem, härligt! Solo är nöjd med livet och han är tillbaka på 5,1kg. Vinterpälsen är också på plats. Solo börjar att se mer vuxen ut!

Mys ute....

Bus med pojkarna.

Denna fantastiska kille!! Solo leker med och tar hand om sina småkillar. En riktig svärmorsdröm! 

Killarna busar gärna med pappa...

Lite mindre vikt och päls men är man fertil så är man....Solo är familjens entertainer, född i februari 2016. Han är en mycket snäll och nyfiken kille som alltid vill vara med överallt. Han är oerhört social och helt orädd. Han är alltid med på bus och lek! Tar vi fram dammsugaren går han efter och vill vara med. Senast när snickaren var här hemma var Solo helnöjd med sällskapet. Riva, såga, flytspackla, Solo var med! Han är en härlig krabat som älskar att stå i centrum. 

Solo är en rejäl kille på 5,1kg!  Han har fina drag och lånas ut sparsamt till passande honor. Han är testad för FiV och FeLV, hjärtscannad samt blodgrupperad. Testikelintyg finns också. 

SBI n21